TNT Club Sport Bacau a inaugurat bazinul semiolimpic pentru sport si agrement

Data : 22.04.2012

Baza Sportiva TNT, din Bacau, a inaugurat, vineri, 20 aprilie, Bazinul semiolimpic. La eveniment au participat primarul Municipiului Bacau, Romeo Stavarache, primarul Municipiului Moinesti, Viorel Ilie, si primarul comunei Margineni, Marcelin Solot, oameni de afaceri din Bacau, bancheri, directori de institutii, personalitati ale sportului bacauan si ziaristi.

Noua investitie din Cartierul CFR (Strada Arcadie Septilici nr. 3 – 5), destinata activitatilor de recreere si recuperare, dar si cu servicii de medicina sportiva, pentru adulti si copii, completeaza Baza sportiva TNT, care dispune de terenuri si incinte pentru minifotbal, tenis de cimp si de masa, baschet si fotbal-tenis, dar si de o pirtie de sanius, precum si de restaurant si fresh sau diet-baruri. Clientii acestora beneficiaza de asistenta unei echipe de antrenori profesionisti, fosti sportivi in diverse domenii. Iar masinile firmei asigura transportul gratuit la baza sportiva.

Bazinul de inot, cu cinci culoare, lung de 25 de metri si cu o adincime de 1,70 de metri, conform standardelor semiolimpice, competitionale, are dotari de exceptie pentru aceasta zona a tarii. Copiii au si ei la dispozitie un bazin amenajat special, precum si un loc de joaca. Filtrarea apei din bazine se face prin hidroliza sarii, deci nu se foloseste clorul aruncat, pur si simplu, in apa. Pe timpul verii, hala bazinului se deschide catre o piscina, cu sezlonguri. Complexul dispune de vestiare pentru barbati si femei, fiecare cu sauna, dus si grup sanitar. Bazinul are, insa, si un dus propriu, pentru cei care intra sau ies din apa. Separat, sint disponibile doua cabinete de kinetoterapie si recuperare. Accesul la bazine se face, din zona de receptie, pe baza de bratari-card care pot debloca portile cu bare rotative. Cine doreste sa beneficieze doar de piscina, trebuie sa achite 20 de lei. Valoarea abonamentelor (cu masaj, sauna si acces la sala de fitness) este intre 150 si 800 de lei.

Pentru doritori, TNT asigura sezlonguri si masute, masaj terapeutic si de relaxare, aerobic, tae-bo & pilates, fitness, saune separate pentru barbati si femei, aqua gym, spinning si dans sportiv, precum si diet-bar.

Incinta bazinelor este completata cu zona de fitness, o sala incapatoare, luminoasa si amenajata cu pereti de oglinzi, in care sint montate aparatele. Sala are si ea vestiare proprii, dusuri si grupuri sanitare, pentru barbati si femei, dar si un fresh-bar la care au acces si clientii de la bazine.
Baza sportiva TNT este o afacere de familie, condusa de Mihaela si Dan Rusu.

“Complexul reprezinta munca a doi ani. L-am construit in ideea ca nu va fi destinat numai unei elite, ci tuturor celor care cauta o oaza de recreere si de recuperare, in conditii normale, civilizate, proprii unei zone de agrement cu servicii de calitate, inclusiv de medicina sportiva. Societatile comerciale pe care le conduc au lucrat in toata Romania, dar totdeauna noi ne-am canalizat eforturile si munca pentru familie si nu am uitat nici comunitatile in care traim.”
Dan Rusu, administratorul Companiei TNT

“Domeniul TNT Sport Club se afla la granita dintre cpmuna Margineni si Bacau. Sintem multumiti ca in comuna au venit citiva investitori, intre care familia Rusu chiar cu doua firme, TNT si Hidroinvest Constructor. Ceea ce s-a construit in ultimii doi ani in Complexul sportiv TNT este o mindrie pentru comuna, un obiectiv care va atrage multi vizitatori care, inevitabil, vor fi si oaspetii nostri.”
Marcelin Solot, primarul comunei Margineni

“Bacaul are nevoie de asemenea baza sportiva si de recuperare. Noi, atunci cind am proiectat noua sala de sport a Bacaului, care va fi cea mai mare din Romania, nu am prevazut un asemenea centru de recuperare. Baza TNT este, astfel, o fericita completare pentru bacauani. Ceea ce ar mai trebui aici este un centru de medicina sportiva, care trebuie sa fie o investitie privata.”
Romeo Stavarache, primarul Municipiului Bacau

“S-a inaugurat, in Bacau, o baza sportiva complexa, construita printr-un parteneriat investitional privat. Consiliul judetean deruleaza proiecte investitionale pe masura bugetului pe care il are, dar intelege sustinerea proiectelor investitorilor privati care sint facute tot pentru comunitate. Sint investitii de interes public, pina la urma. Unul dintre acestea este Complexul sportiv TNT.”
Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean

 


Sursa : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2012/04/22/tnt-club-sport-bacau-a-inaugurat-bazinul-semiolimpic-pentru-sport-si-agrement.html