Solutii IT si financiare la SolePAD, astazi in Bacau

Data : 25.11.2008

Compania Agora Media organizeaza, astazi, 25 noiembrie, o noua conferinta SolePAD la Bacau. Dedicat reprezentantilor mediului de afaceri din judetele Bacau si Neama, evenimentul va avea loc în sala de conferinte a societatii Agricola. În deschiderea evenimentului vor lua cuvintul Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean, Adrian Iordache, CEO/General Manager HIT Park Hemeius, si Mihai Tulbure, director la Camera de Comert si Industrie Bacau.
“A treia editie SolePAD Bacau – spun organizatorii – va încerca sa raspunda problemelor concrete cu care se confrunta mediul de afaceri din România, prin prezentarea celor mai performante solutii IT&C oferite de partenerii acestei editii. De asemenea, reprezentanti ai Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) si ai Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) vor oferi detalii de ultima ora privind accesarea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana”.
Prima prezentare din program – “Strategia ASSI” – va fi sustinuta de Daniel Gruia, presedintele Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale. În continuare, Alin Luca, Account Manager Dell, va trece la sesiunea de solutii IT&C, prezentind “Oferta Dell pentru IMM-uri”. Florin Raclariu, Market Development Manager la Intel, va vorbi despre “Tehnologii noi – management si performanta”, iar Valentin Mateiasi, Local Reseller Manager al Lenovo, va sustine prezentarea “Calculatoare Lenovo – siguranta si fiabilitate pentru business-ul tau”.
Vor urma Florin Stoean, Authorized Partner Manager, cu “Solutiile high availability pentru sectorul SMB” oferite de Fujitsu Siemens Computers, iar Oana Muscalu, Marketing Manager la Power Systems Rom, va vorbi despre “UPS-uri profesionale pentru protectia aplicatiilor IT”.
Ultimele doua prezentari din program se vor axa pe solutii de finantare pentru IMM-uri. Vasile Avadanei, Consilier de programe la OTIMMC Bacau, va trece în revista o serie de “Oportunitati de finantare pentru mediul de afaceri”, iar Adrian Susac, Consilier la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din MCTI, va pune accent pe “Fonduri nerambursabile pentru proiecte IT”.
Ziarul de Bacau este partener media al evenimentului. (Petru DONE)Sursa : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2008/11/25/solutii-it-si-financiare-la-solepad-astazi-in-bacau.html